O nama

U životu postoje jedinstveni trenuci. Trenuci koje želimo da pamtimo i čuvamo zauvek. Zahvaljujući fotografiji, omogućeno nam je da te trenutke sačuvamo od zaborava. Iza sajta Fotograf Beograd stoji tim pod imenom ID Photography.

Profesionalno fotografisanje je naše zanimanje, ali fotografija je naša strast. Zato nam je misija da sa puno entuzijazma i originalnim pristupom, na jedinstven način zabeležimo događaje koji su Vam bitni. Svakog klijenta posmatramo individualno i nemamo generički pristup radu.

Zabeležićemo energiju i emociju Vašeg venčanja, rođendana ili proslave i obraditi fotografije tako, da ostanu autentične i dosledne Vama, ali uz prisustvo našeg stila i kreativne slobode. Najlepše fotografije su one za koje niste ni znali da su načinjene. Zbog toga, kada god je moguće, primenjujemo foto žurnalistički stil i, koristeći širok spektar objektiva, beležimo trenutke u kojima ste Vi ono što jeste. Bez poze, bez pripreme i bez saznanja da ste fotografisani. Kažu da je dobra fotografija kao dobar vic; ako morate da ga objašnjavate, onda i nije toliko dobar.
Zato, zavirite u neku od naših galerija i pogledajte primere naših radova.